#

У Борисполі виявили наркоторговців зі щомісячним прибутком 200 тис грн (ВІДЕО)

26.07.2023 10:30
У Борисполі виявили наркоторговців зі щомісячним прибутком 200 тис грн (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Поліція Київщини припинила злочинну діяльність групи осіб у Борисполі, яка збувала наркотики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу поліції Київщини.

36-річний житель Борисполя організував злочинну групу, яка займалась роздрібним збутом наркотиків з рук в руки на території Київської та Черкаської областей.

Оперативники управління карного розшуку поліції Київщини спільно з працівниками Бориспільського управління за силової підтримки спецпризначенців затримали збувача та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

Працівники поліції за процесуальним керівництвом Бориспільської окружної прокуратури провели ряд обшуків на території Київської та Черкаської областей. Під час слідчих дій виявлено та вилучено метадон, амфетамін, 12 мобільних телефонів та понад 13 тисяч гривень.

Встановлено, що дана група осіб щомісячно збувала метадон на суму близько 200 тисяч гривень.

За даними фактами розпочато досудове розслідування [ч.ч. 1, 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309 ККУ]. Одному із фігурантів слідчі за фактом збуту наркотичних засобів оголосили про підозру [ч.ч. 1, 2 ст. 307 ККУ]. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що 38-річний житель села Хоцьки вирощував у парниках та теплиці рослини конопель та зберігав вдома наркотичні засоби.


Читати "Моя Київщина" у Telegram