#

У Борисполі водій вантажівки спочатку порушив ПДР, а потім намагався "відкупитися" хабарем

18.08.2020 19:40
У Борисполі водій вантажівки спочатку порушив ПДР, а потім намагався "відкупитися" хабарем
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 18 серпня, 41-річний водій вантажівки порушив вимоги дорожнього знаку, після чого аби уникнути відповідальності пропонував патрульним неправомірну вигоду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що водій вантажівки порушив вимоги дорожнього знаку 3.3 "Проїзд вантажних транспортних засобів заборонено".

Правопорушнику повідомили, що відносно нього буде винесена постанова про адміністративну відповідальність. Після чого чоловік аби уникнути відповідальності пропонував неправомірну вигоду.

Охоронці порядку попередили водія про кримінальну відповідальність за давання хабаря, але чоловік не реагував та продовжував пропонувати гроші.

На правопорушника патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення водіями транспортних засобів вимог дорожніх знаків)КУпАП.

Оскільки попередження про кримінальну відповідальність за надання хабаря службовій особі не подіяло, на місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, аби зафіксувати вказаний факт.

Нагадаємо, що у Борисполі невідомий чоловік забіг до кав’ярні в стані сильного алкогольного сп’яніння та став кричати й погрожувати всім відвідувачам закладу пістолетом.

Читати "Моя Київщина" у Telegram