#

У Борисполі вперше за 22 роки відремонтували їдальню в школі

01.09.2020 09:10
У Борисполі вперше за 22 роки відремонтували їдальню в школі
Фото з місця події

У п’ятницю, 28 серпня, відбулося відкриття після реконструкції з добудовою оновлених їдальні та харчоблоку Бориспільського НВК "Ліцей "Дизайн-освіта" імені Павла Чубинського"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Бориспільської міської ради.

Харчоблок закладу не оновлювався з 1998 року (22 роки, з часів відкриття Бориспільського ліцею "Дизайн-освіта"). Обладнання застаріло, зносилося та було не енергонеефективне, площі приміщень харчоблоку та їдальні не відповідали вимогам Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання закладів загальної середньої освіти, залишав бажати кращого інтер’єр.
Директорка закладу Семчик Н.О. подякувала присутнім під час відкриття міському голові А.С.Федорчуку, директору Приватного акціонерного товариства "Бориспільський комбінат будівельних матеріалів" Шалімову І.В., керівному складу міста, представникам депутатського корпусу, працівникам управління капітального будівництва Бориспільської міської ради та усім причетним до втілення у життя проєкту реконструкції.

В осучаснених харчоблоці та їдальні ліцею створені умови для забезпечення санітарно-гігієнічних та сучасних технологічних правил приготування їжі, дотримання вимог нормативних документів з охорони праці та техніки безпеки, економії бюджетних коштів на оплату енергоносіїв, стіни та підлога харчоблоку оздоблені кахлем, змонтована нова вентиляційна система, відновлені мережі водопостачання та каналізації, повністю оновлена та посилена електромережа, встановлено сучасне технологічне обладнання.

Нагадаємо, що 25 серпня відбулася зустріч громадської організації  "ДІА-Бориспіль" з Ігорем Шалімовим.

Читати "Моя Київщина" у Facebook