#

У Борисполі встановили прижиттєвий пам’ятник нардепу Гаврилюку (ФОТО)

02.11.2018 06:47
У Борисполі встановили прижиттєвий пам’ятник нардепу Гаврилюку (ФОТО)
Пам'ятник Героям Небесної сотні у Борисполі

На пам’ятнику Героям Небесної сотні у Борисполі зобразили оголеного народного депутата Михайла Гаврилюка, який бореться з беркутом

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд", пам’ятник Героям Небесної сотні відкрили в Борисполі ще 23 серпня 2014 року.

На презентації був присутній навіть мер Києва Віталій Кличко. Гроші збирали благодійники, а влада – виділила місце під комплекс. Він включає в себе викарбувані імена загиблих патріотів, та портрет усім відомого народного депутата.

У повідомленні також сказано, що цей пам’ятник дуже шанують жителі міста і кожен рік до викарбуваних прізвищ приводять школярів, сходяться депутати, мер, місцеві патріоти. Все наче правильно, люди вшановують загиблих, але головною дійовою особою, яка викарбувана в  граніті  є колись жертовний голий козак Гаврилюк. Причому художник не просто взяв його образ, він доволі впізнаваний і схожий на згаданого, нині народного депутата. Також досить дивна деталь, що статеві органи козака прикрили національним прапором.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Чому саме Гаврилюк для жителів Борисполя повинен асоціюватися з Героями Майдану, а не ті, хто віддали свої життя за повалення режиму Януковича в Україні. Стидоба… Ми його принади бачили в 2014 році, досить уже", - коментує місцева жителька Марія.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: