#

У Борисполі затримали чоловіка, який вкрав мотоцикл

11.07.2020 12:45
У Борисполі затримали чоловіка, який вкрав мотоцикл
Фото з місця події

На спецлінію 102 звернувся мешканець міста Бровари, який повідомив, що вночі з його двору викрадено мотоцикл "Royal Enfield"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Заявник детально описав прикмети зниклого мототранспорту. Затриманий чоловік раніше вже мав проблеми із законом і саме він розшукувався кілька днів поліцією Бориспільщини за скоєння інших крадіжок. Наразі поліцейські перевіряють його на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Під час проведення невідкладних першочергових розшукових заходів працівники сектору карного розшуку місцевого відділу поліції  встановили особу чоловіка, який ґрунтовно підозрюється  у скоєнні даного злочину.

Оперативники відпрацювали кілька адрес, де міг переховуватись викрадач, і на одній з них затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Також там на подвір’ї приватної садиби поліцейські виявили розшукуваний мотоцикл, який зловмисник ретельно замаскував під брезентовий чохол.

Транспорт вилучено та повернуто власнику. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Бориспільського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України.  

Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину і йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, що 9 липня на приймальне відділення КНП "ББЛІЛ" надійшла 13-річна дитина, яку в селі Старе, що на Броварщині, вкусила отруйна змія.

Читати "Моя Київщина" у Facebook