#

У "Борисполі" затримали наркокур'єра з кілограмом кокаїну в шлунку

30.04.2021 19:58
У "Борисполі" затримали наркокур'єра з кілограмом кокаїну в шлунку
Фото з місця події

В ареропорту "Бориспіль" київські митники вилучили понад кілограм кокаїну в чоловіка, який перевозив наркотики у власному череві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Державної митної служби України.

Понад кілограм кокаїну намагався ввезти на територію України 45-річний європеєць у своєму шлунку. Для проходження митного контролю чоловік самостійно обрав "зелений коридор", чим гарантував, що не переміщує заборонених товарів.

Сумніваючись у його законослухняності, митники попередили громадянина про можливість особистого огляду. Пасажир продовжував наполягати, що не переміщує нічого забороненого. Митники все ж вирішили провести огляд.

Під час процедури комп’ютерної томографії виявилося, що в черевній порожнині іноземця знаходиться 91 овальна капсула з невідомою речовиною. Всередині виявлених капсул, які вилучали протягом 19 годин, знаходилася порошкоподібна речовина білого кольору загальною вагою 1070,29 г.

Згідно експрес-аналізу наркотичних речовин, вилучений порошок містить у своєму складі кокаїн. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Нагадаємо, що нещодавно бориспільські патрульні зупинили авто за порушення ПДР та виявили у водія наркотичне сп’яніння.

Читати "Моя Київщина" у Telegram