#

У Борисполі затримали нетверезого водія на саморобному скутері (ФОТО)

30.05.2019 11:58
У Борисполі затримали нетверезого водія на саморобному скутері (ФОТО)
Затриманий водій

Сьогодні, 30 травня, правоохоронці затримали в місті Бориспіль чоловіка, який, будучи напідпитку, керував транспортним засобом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку патрульної поліції Київської області в Facebook.

Близько 5-ї ранку патрулюючи вулицю Бежівка в Борисполі увагу екіпажу інспекторів привернув водій скутера. Чоловік рухався на двоколісному транспортному засобі в темну пору доби без задніх габаритних ліхтарів та стоп-сигналів.

Під час спілкування з водієм двоколісного патрульні виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Правопорушник погодився пройти тест на вміст алкоголю в крові. Результат огляду позитивний – 1,54 проміле.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Правоохоронці склали адміністративний протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом без відповідних документів).

Транспортний засіб правопорушника переміщено на спеціальний майданчик зберігання автотранспортних засобів. Наразі матеріали готують для подання до суду.

Нагадаємо, що на Київщині за ґрати на 7 років відправили заробітчанина, який у стані алкогольного сп’яніння сокирою зарубав свого знайомого.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: