#

У Борисполі затримали п’яну жінку з маленькою дитиною на руках (ФОТО)

14.02.2019 16:12
 У Борисполі затримали п’яну жінку з маленькою дитиною на руках (ФОТО)
Жінка яку затримали

Вчора, 13 лютого, у Борисполі по вулиці Київський шлях бориспільські патрульні виявили нетверезу жінку з 4-річною дитиною на руках

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

На лінію 102 від пересічного громадянина надійшло повідомлення про те, що на зупинці громадського транспорту "Соцмістечко" по вулиці Київський шлях знаходиться нетвереза жінка з маленькою дитиною.

Прибувши на місце патрульні виявили 38-річну громадянку в сильному алкогольному сп’янінні. Поряд з нею перебувала її 4-річна дитина.

На правопорушницю патрульні склали адміністративний матеріал за ч.1 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят и в помещении

Для подальшого встановлення обставин події дану особу разом з дитиною патрульні доставили до Бориспільського відділу поліції.

Громадяни не будьте байдужими, проявляйте людяність! Якщо вам відомі такі випадки повідомляйте поліцію – телефонуйте 102.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: