#

У Борисполі знайшли пенсіонерку, яка забула, де живе (ФОТО)

10.08.2020 17:44
У Борисполі знайшли пенсіонерку, яка забула, де живе (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 9 серпня, інспектори отримали повідомлення, що на вулиці Київський Шлях в місті Бориспіль громадянин побачив загублену жінку похилого віку 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

На місті поліцейські встановили особу жінки та з'ясувалось, що їй 80 років і вона не може дістатись сама додому, бо не пам’ятає адреси своєї домівки.

Охоронці порядку з’ясували адресу проживання бабусі та відповідно до ст. 41 ЗУ "Про Національну поліцію” до неї застосували "поліцейське піклування" — патрульні надали допомогу людині, яка її потребувала. Інспектори доставили пані додому.

Патрульна поліція нагадує: якщо ви помітили людину похилого віку чи дитину, яка виглядає розгубленою, проявіть людяність — поцікавтесь чи все гаразд і чи пам'ятає особа місце проживання. За необхідності завжди звертайтесь до інспекторів, які патрулюють вашу вулицю. Або телефонуйте "102", - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що в місті Бориспіль працівники поліції зупинили жінку на автомобілі Hyundai Tucson, яка порушила ПДР та виявили, що жінка їздила на авто з підробленими документами. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram