#

У Борисполі з’явиться Ейфелева вежа

20.08.2018 08:39
У Борисполі з’явиться Ейфелева вежа

Підготовка до нового опалювального сезону протікає в повному розпалі. На вулиці Привокзальна, 2-Г проводиться реконструкція газової котельні, яка має опалювати чотири багатоповерхівки. Висота котельні за проектом має сягати близько 65 метрів

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Вісті".   

Новий ЖК "Сонячний" майже повністю готовий до здачі будинків в експлуатацію. Для того, щоб в зимовий час опалювати чотири 18-поверхові свічки, необхідно обладнати потужну котельню. Забудовник ТОВ "Тріада" знайшов вихід із цієї складної ситуації шляхом реконструкції старої котельні у мікрорайоні вокзалу. Роботи ще не завершено, проте місцеві вже охрестили майбутню вежу реконструйованої котельні "бориспільською Ейфелевою вежею" через її надвисокий "зріст" — близько 65 м. Такої висоти вимагають будівельні норми, якими передбачено, щоб дим із труб йшов вище прилеглих багатоповерхівок. 

"Старої котельні вистачало на повноцінне опалення даного району. Значно потужніша котельня перш за все необхідна для новобудов", — пояснив Микола Корнійчук. 

Згідно плану, у котельні буде замінено труби, оновлено насосну групу, теплообмінники та газопровід. Також передбачається встановлення сучасного модему для передачі даних в онлайн-режимі по витратах газу, оскільки цього вимагає нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг для усіх непобутових споживачів. 

Реконструйована котельня, як і раніше, опалюватиме район вокзалу — це 6 старих багатоповерхівок та 4 новозведених будинки. Оновлювальні роботи коштують більше 7 млн. грн, виконуються вони за рахунок ТОВ "Тріада". 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: