#

У Бородянці мріють побудувати медичну амбулаторію 1,5 млн грн

21.11.2018 18:28
У Бородянці мріють побудувати медичну амбулаторію 1,5 млн грн
Апаратна рада

У понеділок, 19 листопада, у Бородянській районній державній адміністрації на апаратній нараді повідомили про виділення близько 1,5 млн грн на будівництво амбулаторії загальної практики - сімейної медицини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сайт Бородянської районної державної адміністрації.

Відкриваючи засідання, т.в.о. голови Бородянської РДА Валентин Корнієнко надав слово для виступу голові районної організації Товариства Червоного Хреста України Надії Яценко, яка стисло розповіла про соціально значущі завдання, які виконує її громадська організація.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У подальшому було обговорено перспективи регіонального розвитку Бородянщини, ситуацію з пожежами, криміногенну обстановку, стан впровадження медичної реформи, придбання нової апаратури для Бородянської ЦРЛ за рахунок спонсорських коштів.

Начальник Бородянського РП ПрАТ "Київобленерго" Юрій Вакула повідомив щодо продовження розчистки траси та початку реконструкції лінії електропередач в селі Мірча. Селищний голова Бородянки Олександр Сахарук поінформував, що заплановане цьогоріч асфальтування доріг у селищі завершено стовідсотково, виділяється біля 1,5 млн грн на будівництво в Бородянці АПЗСМ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: