#

У Бородянці незабаром пройде сесія районної ради

20.09.2018 06:04
У Бородянці незабаром пройде сесія районної ради

В малому залі ПК ім. Т.Г.Шевченка смт Бородянка 4 жовтня о 10.00 відбудеться чергова 30-та сесія Бородянської районної ради VII скликання

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Погляд".

На порядок денний винесено дев’ять питань, а саме:

  1. Про внесення змін до рішення 24 сесії районної ради сьомого скликання від 22.12.2017 №287-24-VII "Про районний бюджет Бородянського району на 2018 рік".
  2. Про інформацію Бородянського відділу Фастівської місцевої прокуратури про результати діяльності на території Бородянського району.
  3. Про звіт директора комунального підприємства Бородянської районної ради "Об’єднання шкільного харчування" про проведену роботу.
  4. Про затвердження Статуту комунального підприємства Бородянської районної ради "Об’єднання шкільного харчування" в новій редакції.
  5. Про затвердження Програми розвитку надання первинної медико-санітарної допомоги населенню Бородянського району та відновлення матеріально-технічної бази Комунального некомерційного підприємства Бородянської районної ради "Бородянський Центр первинної медико-санітарної допомоги" на 2018 рік.
  6. Про затвердження Програми здійснення компенсації вартості проїзду один раз на рік до будь якого пункту України і назад автомобільним або повітряним, або залізничним, або водним транспортом громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи І та ІІ категорії на 2018 – 2020 роки.
  7. Про надання в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Бородянського району.
  8. Про продовження терміну дії договорів оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Бородянського району.
  9. РІЗНЕ.

 

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: