#

У Бородянці під час гасіння пожежі ДСНСівці врятували чотирьох людей

05.02.2021 12:30
У Бородянці під час гасіння пожежі ДСНСівці врятували чотирьох людей
Фото з місця події

Учора, 4 лютого, в смт Бородянка загорівся приватний житловий будинок, у якому знаходилося четверо людей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ ДСНС України в Київській області.

На місце події було направлено особовий склад 31-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Бородянка.

Рятувальники встановили, що відбулося загоряння сажі в димовому каналі опалювального пристрою, звідки пожежа набула розповсюдження на перекриття стелі.

Під час проведення розвідки та гасіння пожежі вогнеборці виявили в середині будівлі чотирьох осіб, які міцно спали. З однієї частини будинку рятувальники евакуювали на свіже повітря маму та її немовля 2021 року народження. З іншої частини будинку двох осіб – дитину 2015 року та жінку 1970 року вивели з задимленого приміщення, цим самим врятувавши їх від отруєння продуктами горіння. 

Унаслідок пожежі вогнем частково пошкоджено перекриття та стіни будівлі поблизу твердопаливної печі, речі та майно господарів, що знаходилися в середині.

Пожежу локалізовано о 22:55 та повністю  ліквідовано о 23:47. До гасіння залучалося дві одиниці пожежно-рятувальної техніки та п’ять чоловік особового складу.

Нагадаємо, що прокуратура Київської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно чоловіка, з вини якого помер житель Бордянки.


Читати "Моя Київщина" у Telegram