#

У Бородянці побудують нову амбулаторію (ФОТО)

30.01.2019 06:48
У Бородянці побудують нову амбулаторію (ФОТО)
Виїзна нарада

Вчора, 29 січня, відбулася виїзна нарада щодо будівництва в Бородянці амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Бородянська  районна  державна  адміністрація" у Facebook.  

У часть в нараді взяли головний лікар КНП БРР "Центр ПМСД" Микола Бовсуновський, представники проектувальних та підрядних організацій, відповідальних за зазначений проект. 

Як наголосив під час наради голова адміністрації Вадим Чередник, замовником проекту є держава, тож ставлення всіх виконавців до будівництва має бути державницьке.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.На данном изображении может находиться: 3 человека, люди сидят, костюм, борода и в помещении

Новозбудоване окреме приміщення амбулаторії в Бородянці, в якому прийом здійснюватимуть сімейні лікарі, підніме на новий рівень надання послуг громадянам, забезпечить комфортні та сучасні умови для пацієнтів та медичного персоналу, має зручне розташування.

Присутніми також обговорено ряд проблемних питань, що потребували спільного оптимального рішення для початку будівництва.

На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит и в помещении

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: