#

У Бородянці представили нового начальника відділення поліції

18.01.2021 17:40
У Бородянці представили нового начальника відділення поліції
Фото з місця події

Новим начальником Бородянського відділення поліції Бучанського районного УП ГУ НП у Київській області став Олександр Бондар

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Бородянська районна державна адміністрація" у Faсebook.

18 січня відбулось представлення новопризначеного начальника Бородянського відділення поліції Бучанського районного УП ГУ НП у Київській області Олександра Бондара. Нового очільника представив колективу та всім присутнім начальник Бучанського районного управління поліції Андрій Ткач.

Участь у заході взяли голова Бородянської районної державної адміністрації Аліна Бурдак, заступник голови райдержадміністрації Людмила Зінченко, голова Бородянської ОТГ Олександр Сахарук, голова Пісківської ОТГ Володимир Луцков, заступник голови Пісківської ОТГ Віктор Барчан, представник Немішаївської ОТГ Євгеній Лисенко, керівники служб та організацій району, особовий склад відділення поліції.

Голова адміністрації Аліна Бурдак привітала Олександра Бондара з призначенням на посаду, побажала успіхів у роботі, налагодження подальшої взаємодії з громадськістю, колегами з силових відомств та висловила сподівання на тісну та плідну співпрацю з усіма гілками влади для забезпечення законності і правопорядку у щоденній діяльності.

Окрім того, голова райдержадміністрації відзначила злагоджену та активну роботу колишнього керівника поліції району Олександра Омельяненка та побажала успіхів у подальшій професійній діяльності.

Нагадаємо, що згідно з результатами дослідження, щодо відібраного біологічного матеріалу від птиці домогосподарства в селищі Бородянка, було виявлено РНК вірусу пташиного грипу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: