#

У Борщагівській ОТГ необхідно розширяти амбулаторії, - кандидат на голову громади Роман Гах

09.10.2020 14:14
У Борщагівській ОТГ необхідно розширяти амбулаторії, - кандидат на голову громади Роман Гах
Роман Гах

Кандидат на посаду голови Борщагівської ОТГ від "Слуги народу" Роман Гах розповів, як буде покращувати медичне обслуговування в Борщагівській ОТГ

Про це Роман Гах розповів в інтерв'ю порталу KV, повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

За його словами, щоб забезпечити жителів Борщагівської ОТГ якісним медичним обслуговуванням, для початку потрібно розширити можливості амбулаторії загальної практики, а згодом - побудувати державну поліклініку і навіть пологовий будинок.

Моя програма містить проекти щодо поліпшення медичного обслуговування населення, благоустрою та сприяння економічному розвитку громади. Багато з цих проектів, дадуть відчутний результат досить швидко, - сказав він.

Роман Гах зазначив, що зараз в ОТГ є тільки дві амбулаторії загальної практики, чого на десятки тисяч населення явно недостатньо.

Перше, що ми запланували в цьому напрямку - це розширення цих амбулаторій. Ми будемо збільшувати перелік лікарів-фахівців, які там працюють. Паралельно ж заплановано будівництво власної державної поліклініки, а з часом і пологового будинку. Він дуже потрібен людям, адже у нас триває справжній "бебі-бум", - наголосив кандидат в голови Борщагівської ОТГ.

Нагадаємо, 18 вересня партія Київська обласна організація партії "Слуга народу" висунула керівника кількох житлосервісів у Софіївській Борщагівці Романа Гаха кандидатом на голову Борщагівської ОТГ.

В серпні в інтерв'ю "Моїй Київщині" Роман Гах розповів про проблеми об'єднаної Борщагівської ОТГ та яким бачить майбутнє громади.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: