#

У Боярці колишній охоронець Порошенка оформив будинок вартістю 10 млн грн на тещу (ВІДЕО)

28.05.2019 12:14
У Боярці колишній охоронець Порошенка оформив будинок вартістю 10 млн грн на тещу (ВІДЕО)
Будинок кошнього охоронця Петра Порошенка

У Боярці Києво-Святошинського району в колишнього охоронця Петра Порошенка Юрія Федорова знайшли розкішний будинок, який оформлений на тещу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на " mistoinform".

У сюжеті говориться, що головний охоронець Порошенка має незадекларовану нерухомість, шикарний котедж знаходиться у Боярці, на малій батьківщині держслужбовця.

Будинок за оцінками рієлторів може вартувати близько 10 млн. грн. Теща Федорова, на яку зареєстроване це майно, пропрацювала бухгалтером, не займалась бізнесом, і грошей на такий будинок заробити не могла.

Також нагадаємо, що народний депутат Олександр Онищенко переконує у зриві парламентських виборів, щоб занизити рейтинг чинного президента Зеленського.  

За словами журналістів "Грошей", головного бодігарда Порошенка згадує у свої книзі нардеп-втікач Олександр Онищенко, щоправда він постає там у іншому амплуа - носителя сумок з кешем в будівлі адміністрації президента.

"Начальник служби охорони Юрій Федоров. Його роль починається тоді, коли потрібно пронести готівку в чорних небрендованих сумках.", - говориться у книзі Онищенка.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Теща підтвердила, що дороговартісний будинок дійсно лише зареєстрований на неї, але реально належить дітям. Працювали на нього, наче, всією сім'єю.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: