#

У Боярці мер вже 4 роки не виділяє землю воїнам АТО

27.07.2018 09:19
У Боярці мер вже 4 роки не виділяє землю воїнам АТО

У вівторок, 24 липня, 48 сесія боярської міської ради почалася зіскандалу. Коли депутати почали зарєєструватися, в залі з'явилася команда місцевих атошників, у яких, як виявилось, накопилося дуже багато запитань до мера міста Боярка Зарубіна

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Нашу версію".

Одним з головних питянь було, чому особисті друзі та бізнес-партнери мера можуть запросто отримати величезний “жирний” шмат землі у самому “солодкому”  місті на мапі повністью підконтрольного Олександру Олександровичу населенног пункту, а у той час за 4 роки його каденції жодна людина, яка у свій час без оглядки віддавала своє здоров'я та життя на російсько-українській війні, не отримала навіть клаптика землі. Тій землі, яку хлопцям довелося захищати зі зброєю в руках особисто.

Не отримали відповіді на свої кричучі запитання від представників місцевої влади члени ГО “Боярка-АТО” та інші небайдужі громадяни. Тому вони відправилися на місце де боярські ділки від влади разом зі своїм корумпованим бізнес-партнером, діючим мером міста Боярки, Зарубіним збираються побудувати “будинок щастя”, на незаконному місці. 

У рамках інформування загалу на незаконній забудові активісти розбили наметове містечко і частково демонтували огорожу. На місці побував представник забудоніників і поліція, але правоохоронці нікого не затримали. В свою чергу мешканці Боярки вітали акцію спротиву місцевих атношників словами “слава Героям – смерть депутатам!”. Також під час пікету воїни АТО відкрили “дошку ганьби” місцевого мера та його посіпак.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: