#

У Боярці на місці приміщення колишнього кінотеатру збудуть багатоповерхівку (ФОТО)

20.09.2018 13:18
У Боярці на місці приміщення колишнього кінотеатру збудуть багатоповерхівку (ФОТО)

Вчора, 19 вересня,  міський голова Боярки Олександр Зарубін звернувся до керівництва Києво-Святошинського з ідеєю будівництва соціального житла на місці колишнього кінотеатру "Космос"

Про повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посилання на офіційний портал міста Боярка.

У повідомленні йдеться, що в місті триває пошук шляхів виходу із ситуації, яка склалася в Боярці стосовно забезпечення учасників АТО та членів їх сімей житлом.

З цією метою Боярський міський голова Олександр Зарубін направив звернення на ім’я голови Києво-Святошинської РДА Мирослави Смірнової та голови Києво-Святошинської районної ради Вадима Гедульянова від 19 вересня 2018 року "Про вирішення питання щодо забезпечення житлом громадян м. Боярка".

У листі, зокрема, пропонується розглянути можливість будівництва за бюджетні кошти багатоквартирного житлового будинку із вбудованими приміщеннями соціального призначення на першому поверсі по вул. Незалежності, 17 (колишній кінотеатр "Космос").

"Боярська міська рада в свою чергу зобов’язується вирішити всі питання щодо належного оформлення земельної ділянки та необхідної містобудівної документації з метою надання квартир громадянам м. Боярка, які потребують поліпшення житлових умов, в тому числі учасникам анти терористичної операції та членам їх сімей, відповідно до ст. 45 Житлового кодексу Української РСР", – йдеться у листах.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: