#

У Боярці просять зголоситися крафтових виробників, що працюють на території громади

23.04.2024 15:27
У Боярці просять зголоситися крафтових виробників, що працюють на території громади
Фото з мережі інтернет

Виконавчий комітет Боярської міської ради збирає інформацію про діючих крафтових виробників на території громади 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на спільноту Боярської МТГ.  

Інформацію про крафтових виробників збирають з метою підтримати місцевих виробників та стимулювати розвиток аграрного та ремісничого сектору в громаді, виявити потенційних партнерів та учасників заходів для підтримки мікровиробників. Також для інформування мешканців Боярської МТГ про діяльність крафтових виробників просять надсилати інформацію та фото (відео) продукції. До речі, крафтовими виробниками вважаються самозайняті особи і мікровиробники (до 10 найманих осіб), які виробляють товари дрібними партіями з використанням ручної праці та з натуральних матеріалів, за автентичними або авторськими технологіями.

Анкету можна заповнити тутПитання і пропозиції надсилайте на електронну адресу відділу економічного розвитку, стратегічного планування та тарифної політики: [email protected] або телефонуйте за номером: (063)355 92 53.

Ми віримо, що співпраця з крафтовими виробниками продукції в переробному секторі буде взаємовигідною та допоможе зміцнити зв'язки між владою та підприємцями,

- висловили свої сподівання у Боярській міськраді.

Нагадаємо, що у Боярській громаді запрошують всіх охочих долучитися до спортивних активностей у межах проєкту "Активні парки".

Читати "Моя Київщина" у Telegram