#

У Боярці проведуть масштабний фестиваль "Fermersky"

05.08.2018 14:31
У Боярці проведуть масштабний фестиваль "Fermersky"

19 серпня, вперше у Боярці, проведуть фестиваль здорового дозвілля "Fermersky" на стадіоні "Зеніт" створять ідеальну атмосферу

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

Проект «Fermersky» – неймовірно обширний та наповнений. Організатор планує влаштовувати події кожних вихідних до жовтня, потім святковий ярмарок у грудні-січні, а невдовзі – відкриття нового сезону у травні. «Ми щотижня змінюватимемо програми. Умовно ми лишимо тільки форму – музика, лекції, активності. Але повністю змінюватимемо наповнення», – зазначає Альона Шульга.

На вихідних 18-19 серпня – відкриття фестивалю вперше. На стадіоні «Зеніт» розміститься декілька зон: головна сцена, дитяча зона та зона для малюків від 3 до 10 років, зона кулінарних та спортивних майстер-класів, кінотеатр під відкритим небом та масажна студія, де відвідувачі зможуть спробувати тайський масаж та масаж бамбуковими паличками.

Годувати відвідувачів будуть здоровою їжею та трішки нездоровими просекко і крафтовим пивом. Для відвідувачів проведуть лекції про гастрономію і кулінарні майстер-класи.

Розтрясти їжу можна на заняттях з йоги, сальси і тверку, пограти в настільний теніс чи армреслінг, або ж «порубатися» в бадмінтон на окремому полі. До речі, на фестивалі розкажуть про пранаяму – правильне дихання в заняттях йогою та правильне дихання взагалі, а розкажуть про міфи, пов’язані з масажем – у зоні майстер-класів.

Музичний хедлайнер фестивалю поки невідомий, але один з музикантів – учасник «Голосу країни» Сергій Гордієнко. Зовсім ввечері, коли залишаться тільки тусовщики та зірки на небі, танцпол запалюватимуть діджеї.

Серед особливостей – уроки з плетіння авоськи як екологічного замінника пакетів. Ввечері – кінопоказ під відкритим небом, де покажуть фільм “Цукор” про неочікуване осмислення здорового харчування. Для дітей пропонуватимуть бульбашкове шоу, ігри та майстер-класи з рукоділля. Майстри аквагриму перетворять маленьких відвідувачів на казкових персонажів.

«Місія фестивалю – розширювати смакові вподобання людей, і не тільки вподобання у їжі – у всьому: у спорті, дозвіллі, музиці, – пояснює ідею Альона Шульга, – Мені хочеться зробити простір, де людина граючись освоїть якусь звичку, яку практикуватиме регулярно».

Вхід на фестиваль коштує 60 гривень для дорослого та 100 гривень на всю родину. З собою дозволять прихопити домашніх улюбленців.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: