#

У Боярці відбулася перша сесія міськради

25.11.2020 08:30
У Боярці відбулася перша сесія міськради
Фото з мережі Інтернет

Учора, 24 листопада, відбулося довгоочікуване перше пленарне засідання першої сесії Боярської міськради VІІІ скликання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Нове передмістя".

Голова Боярської ТВК повідомив, що до ради потрапили представники "Європейської солідарності" (10 депутатів), "За майбутнє" (9 обранців), "Слуги народу" (6), "Батьківщини" (6) та "Самопомочі" (3). Загалом 34 депутати. Всім присутнім обранцям вручили посвідчення і пакети на згадку про приємну подію.

За порядок денний другого пленарного засідання проголосували 18 обранців (у тому числі мер). Представники "ЄС" та "Слуги" не взяли участь у голосуванні. Після цього обрали лічильну комісію – і приступили до вирішення питань, винесених на розгляд сесії. Міський голова Олександр Зарубін встиг їх озвучити: обрання секретаря Боярської міської ради, обрання першого заступника і заступників Боярського міського голови.

По першому питанню пропозиція очільника міста – депутат від "Самопомочі", учитель Тарасівської ЗОШ Віталій Савенко, який за станом здоров'я не був присутнім на сесії.

Але тут мирне зібрання вибухнуло шквалом депутатських емоцій – боротьба за трибуну, невизнання результатів голосування, галас. Із пів години взаємних звинувачень - і міський голова пропонує на цьому засідання сесії вважати закритим без ухвалення жодних рішень.

Також нагадаємо, що 24 листопада Бориспільська міська територіальна виборча комісія оприлюднила постанову про повторні вибори міського голови.

Читати "Моя Київщина" у Telegram