#

У Боярці затримали колишнього в’язня-комуніста (ФОТО)

22.08.2020 09:19
У Боярці затримали колишнього в’язня-комуніста (ФОТО)
Фото з поліції

Учора, 21 серпня, правоохоронці затримали раніше судимого 37-річного чоловіка, на одязі якого була зображена заборонена комуністична символіка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Києво-Святошинський відділ Поліції" у Facebook.

Про порушника правоохоронцям повідомили небайдужі мешканці міста. За словами очевидців, чоловік, на одязі якого була зображена заборонена комуністична символіка, ходив біля місцевого супермаркету.

За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції. Правоохоронці встановили особу чоловіка, який вдягнув футболку синього кольору з зображенням державного гербу СРСР та публічно використовував символіку комуністичного тоталітарного режиму, що заборонено ст. 4 Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки”. Порушником виявився 37-річний, раніше судимий житель міста Боярка.

Наразі слідчі Києво-Святошинського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 436-1 (Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів) Кримінального кодексу  України, у межах якого чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Нагадаємо, що в місті Боярка сталася пожежа в багатоповерховому житловому будинку.


Читати "Моя Київщина" у Facebook