#

У боях за Лук’янівку поранено колишнього секретаря Бориспільської міськради

26.03.2022 14:48
У боях за Лук’янівку поранено колишнього секретаря Бориспільської міськради
Ярослав Годунок

Під час боїв за село Лук’янівка Баришівського району серйозні поранення отримав колишній секретар Бориспільської міської ради, "розбійник" Ярослав Годунок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку Добровольчого батальйону територіальної оборони Бориспільщини у Facebook.

У повідомленні зазначено, що під час звільнення Лукянівки Баришівського району контузило і отримав поранення комбат Добровольчого батальйону територіальної оборони Бориспільщини Ярослав Годунок. Того ж дня його прооперували та дістали з правої ноги 6 осколків, 2 з попереку, осколком поранило ніс. Усі медичні втручання було вчасно проведено, тому Годунок уже йде на поправку. Також зазначено на сторінці:

Бойовий дух він не втрачає, сказав відійде і на передок до нас.

Прізвисько "розбійник" Годунок отримав під час представлення громаді Бориспільщини першого голови Київської ОДА часів Зеленського Михайла Бно-Айріяна. Тоді за поставлені незручні питання Зеленський вигнав Годунка із залу зі словами: "Геть звідси, розбійнику!". Для Годунка наслідків не було ніяких, але всенародну славу він отримав.

Нагадаємо, що російські окупанти намагаються "евакуювати" жителів Бучі на територію білорусі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram