#

У Броварах встановили пільги бійцям-добровольцям АТО

25.04.2019 12:57
У Броварах встановили пільги бійцям-добровольцям АТО
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, які податкові переваги отримають бійці-добровольці АТО в місті Бровари

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку Броварської міської ради в Facebook.

Відповідно до міської Програми з надання соціальної та правової допомоги демобілізованим військовослужбовцям та військовослужбовцям, які брали (беруть) участь в антитерористичній операції/операції Об’єднаних сил, їх сім’ям, постраждалим учасникам Революції Гідності та бійцям-добровольцям АТО на 2019 рік з 01 травня 2019 року особи, яким рішенням Броварської міської ради Київської області встановлено статус бійця-добровольця АТО у м. Бровари, мають право на пільги:

- 50% знижка плати за користування житлом (квартирна плата) в межах норм, передбачених чинним законодавством (21 кв. метр загальної площі житла на кожну особу та додатково 10,5 кв. метра на сім'ю) та за користування комунальними послугами (газом, електроенергією та іншими послугами) в межах середніх норм споживання;

- надання матеріальної допомоги в розмірі одного прожиткового мінімуму (на працездатну особу);

- забезпечення санаторно-курортним лікуванням;

- забезпечення стаціонарного лікування в КНП "Броварська БКЛ" БРР БМР за призначенням лікарів згідно з переліком лікарських засобів;

- безплатне зубопротезування в стоматологічній поліклініці центральної районної лікарні міста та інші соціальні гарантії, передбачені міською Програмою.

Нагадаємо, що з 1 квітня в Яготині пільгові категорії в міському громадському транспорті загального користування їздять за талонною системою.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: