#

У Броварах через коротке замикання згорів дотла приватний будинок (ВІДЕО, ФОТО)

30.08.2020 14:30
У Броварах через коротке замикання згорів дотла приватний будинок (ВІДЕО, ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 29 серпня, у Броварах згоріла приватна двоквартирна садиба

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Трибуна Бровари".

Зазначимо, що будинок поділяється на дві квартири, в одній із них живе родина Лавровських із п’яти людей – чоловік і жінка, її батько та двоє дітей – 7 і 15 років.

В іншій половині власник Віктор здавав помешкання квартирантам. Саме в цій частині, на другому поверсі, і сталася пожежа. Зі слів Віктора, спалахнув електрощиток. Мовляв, його рік тому господарі замінили на вимогу місцевого РЕМ "Київобленерго".

Олександра Лавровська вказує, що неодноразово скаржилася Віктору на постійні сварки із його квартирантами на другому поверсі та просила його ретельніше підбирати постояльців. З її слів, ті зловживали алкоголем.

Як розповіла Олександра, у момент пожежі вона була на кухні. Її батько дивився телевізор в іншій кімнаті. Він почув тріскіт і побачив пожежу. Родина спробувала загасити її за допомогою шлангу. Однак, марно.

Права частина будинку, де здавали кімнати, згоріла дотла. А в лівій частині і в прибудові до неї впала стеля. Зі слів Олександри Лавровської, дах і прибудову вони зробили зовсім нещодавно. А тепер їм немає де жити. Сім’ю тимчасово прихистили сусіди.

Родина Лавровських просить усіх небайдужих фінансової допомоги. Кошти можна перерахувати за реквізитами:

5168 8727 7052 8981, Лавровська Олександра Володимирівна, OTP Банк.

Нагадаємо, що 28 серпня Броварський міськрайонний обирає запобіжний захід одному із підозрюваних у причетності до підпалу автівки програми журналістських розслідувань "Схеми".



Читати "Моя Київщина" у Facebook