#

У Броварах чоловік з ножем погрожував продавчині магазину (ФОТО)

18.11.2020 17:50
У Броварах чоловік з ножем погрожував продавчині магазину (ФОТО)
Фото з місця події

Зухвалий зловмисник з ножем напав на продавчиню однієї з крамниць у місті Бровари

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Погрожуючи, чоловік заволодів грошима з каси магазину, мобільним телефоном та ювелірними прикрасами дівчини.

Постраждала встигла зателефонувати своєму знайомому, який почув у слухавці, що у магазині відбувається пограбування. Про це він відразу повідомив на спецлінію поліції "102".  

На місце події оперативно прибули наряд реагування патрульної поліції та екіпаж поліції охорони. Потерпіла надала прикмети нападника та поліцейські, не зволікаючи, розпочали невідкладні розшукові дії.

За "гарячим слідом" правоохоронці затримали зловмисника, ним виявився раніше судимий 42-річний житель Донеччини. Він відмовився надавати будь-які  пояснення своїх дій. В якості речових доказів поліцейські вилучили в нього ніж, гроші та сережки.

Наразі працівники поліції затримали чолов’ягу в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, до обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру. Найближчим часом суд обере для нього запобіжний захід. За скоєне зловмиснику загрожує до семи років ув’язнення.

Нагадаємо, що три дні тому в Броварській багатопрофільній клінічній лікарні почало не вистачати місць хворим на інсульт.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: