#

У Броварах мають виділити кошти для ремонту водопровідних і каналізаційних мереж

16.12.2020 10:10
У Броварах мають виділити кошти для ремонту водопровідних і каналізаційних мереж
Фото з мережі Інтернет

У Броварах в наступному році для комунального підприємства "Броваритепловодоенергія" мають виділити з бюджету  30 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Трибуна Бровари".

Таке рішення погодив виконавчий комітет Броварської міської ради, а проєкт рішення винесуть на затвердження "бюджетної" сесії 24 грудня.

Гроші мають виділити в межах програми фінансової підтримки комунального підприємства Броварської міської ради "Броваритепловодоенергія" на  2021 рік.

Дані кошти мають піти на:

  • оплату за спожитий природний газ, електричну енергію та забезпечення проведення поточного ремонту теплових, водопровідних і каналізаційних мереж;
  • проведення інвестиційної діяльності, направленої на переоснащення, виробничих потужностей підприємства.

Також варто зауважити, що нещодавно журналістам новопризначений керівник КП  "Броваритепловодоенергія" Григорій Голубовський розповів про значні борги підприємства. Так, до опалювального сезону борги склали понад 60 млн грн. Це лише за електроенергію та спожитий газ. Також повідомив про затримку з виплати зарплати за листопад, що стало причиною відтоку кадрів. Наразі в підприємстві брак 175 спеціалістів.

Зауважується, що під час засідання постійної депутатської комісії з комунальних питань Григорій Голубовський повідомив, що підприємство винне 70 млн грн, зокрема 10 млн грн – Київоблгазу. Водночас за рішеннями суду КП має виплатити 7 млн грн. Зі слів очільника, населення за весь час заборгувало близько 50 млн грн.

Нагадаємо, що до  31 грудня поточного року у місті Бровари буде відбуватися відлов та стерилізація безпритульних собак

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: