#

У Броварах на вулиці жорстоко побили та пограбували чоловіка (ФОТО)

05.09.2020 14:45
У Броварах на вулиці жорстоко побили та пограбували чоловіка (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 5 вересня, правоохоронці затримали 30-річного зловмисника з Сумщини, який посеред білого дня напав на чоловіка в Броварах, побив його та пограбував

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Про напад правоохоронцям повідомив потерпілий та детально описав прикмети нападника. На розшук зловмисника відразу були орієнтовані наряди поліції столичної області. На місце події прибули наряд реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку місцевої поліції.

Поліцейським вдалося оперативно затримати грабіжника. Ним виявився 30-річний чоловік, який вже відбував покарання за скоєння аналогічного злочину та викрадення автотранспорту. Під час затримання поліцейські вилучили у нього речові докази, серед них викрадений мобільний телефон.

З’ясовано, що зловмисник приїхав з Сумщини. У Київській області він не має житла і ночує там, де знайде собі притулок.

Наразі нападник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Нагадаємо, що на брифінгу очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов розповів, що розслідування щодо перестрілки в Броварах, яка сталася наприкінці травня цього року, планують завершити до кінця вересня.


Читати "Моя Київщина" у Facebook