#

У Броварах невідомий вкрав у школі з роздягальні два телефони

06.09.2020 09:20
У Броварах невідомий вкрав у школі з роздягальні два телефони
Фото з мережі Інтернет

У середу, 2 вересня, в місті Бровари у школі №7 зловмисник проник до роздягальні, де вкрав два смарфони

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Трибуна Бровари".

Злодій безперешкодно пройшов до навчального закладу попри заборону відвідування навіть батькам. Про це стало відомо з різних джерел.

Як розповіла одна з мам школярок, випадок стався в їхньому 6-му класі близько 13:40 – 14:40, під час уроку фізичної культури. Злочинець безперешкодно потрапив до дівочої роздягальні, де й поцупив два смартфони, які належать школяркам.

Зі слів матері, попри заборону заходити до приміщення школи навіть батькам, крадія пропустили на вході до навчального закладу. Йому навіть виміряли температуру. Про це стало відомо завдяки камерам спостереження, які встановлені в школі.

У керівництві школи підтвердили випадок крадіжки. Однак, лише зазначили, що написали заяву до правоохоронців. У Броварському відділі поліції також зауважили, що на записах камер спостереження видно підозрюваного. Це – чоловік, на вигляд 50 – 55 років.

Нагадаємо, що 5 вересня правоохоронці затримали 30-річного зловмисника з Сумщини, який посеред білого дня напав на чоловіка в Броварах, побив його та пограбував.

Читати "Моя Київщина" у Telegram