#

У Броварах облаштували дев’ять пунктів обігріву (ФОТО)

15.01.2021 15:40
У Броварах облаштували дев’ять пунктів обігріву (ФОТО)
Фото з місця події

На період морозів у Броварах запрацювали пункти обігріву

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на пресслужбу Броварської міської ради.

Згідно з розпорядженням мера, у Броварах облаштовано дев’ять пунктів обігріву, де можна зігрітися, випити гарячого чаю та, у разі потреби, отримати першу медичну допомогу.

Усі пункти працюють із дотриманням карантинних заходів. На вході в пункти комунальники вивісили табличку з надписом «Тут знаходиться пункт обігріву».

Також рекомендовано розгорнути стаціонарні пункти обігріву підприємствам мережевої торгівлі міста "ФОРА", "ФОРУМ", "BONUS", мінімаркет "РЦ", "VARUS", "АТБ", "NOVUS", "СІЛЬПО", "МЕГАМАРКЕТ".

У разі виникнення надзвичайної ситуації та при ліквідації аварійних подій у сфері життєдіяльності міста, а також при прогнозованому різкому зниженні температури повітря, працівники ДСНС розгорнуть тимчасові мобільні пункти обігріву.

Як зазначено в розпорядженні, це рішення прийматиме комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконкому Броварської міськради.

Броварські медики первинної та вторинної ланки організують при медичних закладах міста своєчасне кваліфіковане надання медичної допомоги постраждалим від переохолодження чи обмороження.

Нагадаємо, що 14 січня в Броварах почав працювати пост автоматизованої системи моніторингу атмосферного повітря, який нещодавно встановили в парку "Перемога"


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: