#

У Броварах організували благодійну акцію "Англійські книги дітям" (ФОТО)

16.11.2020 15:50
У Броварах організували благодійну акцію "Англійські книги дітям" (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Бровари благодійний фонд  "Фортеця надії" та київський художник Олександр Волосенко запровадили благодійну акцію "Англійські книги дітям"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", президент фонду "Фортеця надії" Валерій Купрій подарував кожному учню ДЦР "Smile Kids" набір із чотирьох книг – "Сер Джеймс і Дракон", "Король і мавпа".

Також президент фонду розповів, що дитячий центр розвитку "Smile Kids", який знаходиться в Броварах, на бульварі Незалежності 6,  приділяє особу увагу вивченню англійської мови. У "Smile Kids" відкриті групи "Англійська дітям" для дітей від 3 до 8 років.

Чим раніше ваша дитина почне вивчати англійську мову, тим швидше вона почне розуміти її на слух, легко говорити, читати й писати англійською, тим легше буде проходити вивчення цієї мови у школі, - наголосив Валерій.

Головна відмінність центру "Smile Kids" у тому, що там працюють досвідчені педагоги з дітьми раннього віку. І кожного разу вони намагаються зацікавити дітей та шукають індивідуальний підхід, щоби малюки легко сприймали будь-яку нову інформацію, оскільки вони ще не обмежені мовними звичками і стереотипами. Сучасні методики навчання дають змогу дітям оволодіти англійською практично так саме добре, як і рідну мову.

Дуже часто, за допомогою до нашого центру звертаються батьки першокласників, які пішли до школи зовсім не підготовленими. Вони не вивчали англійську мову раніше і в школі почали відставати від програми, англійська виявилися дуже складним предметом для них . У такому випадку діти поступово втрачають інтерес до навчання. Наші педагоги допомагають таким дітям повернути цікавість до навчання за допомогою занять для дітей молодшої школи. Але рекомендуємо батькам починати вивчення мови з дитиною все-таки раніше, саме із 3 років. Кожне заняття в нашому центрі планується заздалегідь у такий спосіб, щоби дитина навіть і не помітила, що її примушують навчатись. Педагоги центру завжди розмовляють із дітьми виключно англійською й діти її розуміють, - говорить Тетяна Шевченко.

Керівниця центру Шевченко Тетяни додала, що сучасні батьки чудово розуміють, що вдалий динамічний старт у вивченні мови для дитини ще до школи, стане запорукою її розвитку, виробить впевненість у собі та своїх силах, сприятиме її творчій реалізації.

Яскраві матеріали, цікаві відео та пісні від носіїв мови, елементи творчості - все це включено в заняття, - наголосила керівниця центру Тетяна Шевченко.

Також нагадаємо, що 14 листопада, у Броварах на руках у лікарів померла 5-річна дівчинка.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: