#

У Броварах поліцейські затримали столичного дилера

12.11.2020 13:53
У Броварах поліцейські затримали столичного дилера
Фото з місця події

Нещодавно поліцейські затримали 36-річного мешканця Києва, який для власної нарколабораторіі обладнав приміщення в Броварах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Поліцейські зупинили транспортний засіб, під час проведення огляду автомобіля вони виявили амфетамін у власника.

Як виявилося, зловмисник орендував у місті Бровари приміщення колишньої котельні та облаштував там лабораторію з виготовлення амфетаміну для власного вжитку.


Під час проведення обшуку поліцейські вилучили 10 г порошкоподібної речовини, посуд з нашаруванням речовини жовтого кольору, 5 сейф-пакетів з кристалічною речовиною жовтого кольору, 4 сейф-пакети з речовиною світлого кольору, електронні ваги, 23  скляних колби різноманітного призначення , ємкості з хімічними розчинами, каністри зі спиртом.


Наразі відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ст. 313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) Кримінального кодексу України.

 

Призначені усі необхідні експертизи, триває слідство.

Також нагадаємо, що в селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району під час особистого обшуку поліцейські вилучили у 40-річного столичного жителя понад 20 грамів наркотиків.



Читати "Моя Київщина" у Telegram