#

У Броварах проводять ремонт в стоматологічній поліклініці (ФОТО)

30.04.2020 14:40
У Броварах проводять ремонт в стоматологічній поліклініці (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, КНП БМР "Броварська стоматологічна поліклініка" у період карантину приймає пацієнтів тільки з ургентними випадками, але також у приміщенні медичного закладу проводиться ремонт

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Броварська міська рада" у Faсebook.

За два місяці проведено ремонтні роботи у двох кабінетах, приміщеннях реєстратури, конференц-зали та майбутнього гардеробу. Вже зовсім скоро у світлих сучасних приміщеннях з’являться меблі та необхідне стоматологічне обладнання. Чотири стоматустановки в повній комплектації вже закуплені та невдовзі будуть доставлені в поліклініку.

Ремонтні роботи будуть продовжуватися поетапно та паралельно зі звичним робочим режимом, адже медичний заклад не припиняє проводити прийом пацієнтів.

Як зазначає директор КНП "Броварська стоматологічна поліклініка" Ірина Тесля, головне завдання колективу – створити сучасний стоматологічний центр з широким спектром доступних для населення та якісних послуг.

Нагадаємо, що 95-річний киянин, який перебував у реабілітаційному центрі в Зазим’ї на Броварщині, помер від коронавірусної хвороби.




Читати "Моя Київщина" у Telegram