#

У Броварах п’яний керманич наїхав на пішохода (ФОТО)

04.01.2021 17:20
У Броварах п’яний керманич наїхав на пішохода (ФОТО)
Фото з місця події

У суботу, 2 січня, у Броварах, на бульварі Незалежності, 2, трапилася ДТП за участю легковика та пішохода

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Трибуна Бровари".

Як розповів поліції та журналістам постраждалий 36-річний чоловік, він ішов прибудинковою дорогою. Авто Dodge обігнало його на швидкості 20-30 км/год і заділо лівим бампером, після чого чоловік упав. Після цього автівка зупинилася, вийшов водій і між чоловіками почалася словесна перепалка. У процесі з’ясувань стосунків, водій вдарив чоловіка кулаком в обличчя.

Викликали поліцію свідки події. Водій Dodge поліціянтам заявив, що нікого не збивав, автівка стояла, а його за кермом не було.

Свідки події стверджують, що навіть візуально було видно, що водій нетверезий. І поводився він із правоохоронцями дуже самовпевнено. На вимогу поліціянтів надати хоча б якісь документи, які посвідчують особу, водій не зміг. Згодом за номерами машини правоохоронці з’ясували, що автівка зареєстрована в Броварах.

Потерпілого забрала "швидка". Чоловіку, в якого була травма зв’язок кульшового суглобу та забій лівого ока, медики надали першу необхідну допомогу. Також встановили, що в крові чоловіка – 2, 2 проміле алкоголю. Від подальшої госпіталізації він відмовився і пішов додому.

Для того, щоб і у водія взяти аналіз крові на вміст алкоголю, поліція доправила його також до лікарні. Однак від проходження огляду він відмовився. Проте лікар вказав, що "водій перебував у стані алкогольного сп’яніння за ознаками".

Як повідомили правоохоронці, автівка Dodge наразі перебуває на штрафмайданчику. Для того, щоб з’ясувати всі подробиці інциденту, оперативники відпрацьовують відео з камер відеоспостереження.

Нагадаємо, що нещодавно розшукали неповнолітню Трофимець Юлію, яка 31 грудня 2020 року залишила своє місце проживання, що по вулиці Тараса Шевченка, 6 в місті Бровари.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: