#

У Броварах студенти змагаються за стипендію мера

06.04.2021 11:25
У Броварах студенти змагаються за стипендію мера
Фото з мережі Інтернет

Другий рік поспіль у рамках Програми "Молодь Броварів" спеціальна комісія, склад якої затверджується виконавчим комітетом міськради, визначатиме кращих студентів-броварчан

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу КОР.

Іменна стипендія - це одноразова виплата в сумі п’ять тисяч гривень. Минулого року її отримали п’ять студентів.

Зазначається, що минулого місяця Броварська міська рада направила заявки в понад 30 вишів Києва, де навчаються броварчани, з проханням визначити номінантів на отримання стипендії. До понеділка, 5 квітня, приймали листи з ВНЗ із детальною характеристикою кожного конкурсанта.

З поданих заявок комісія обере двадцять кращих студентів, а вже з них визначимо тих, кому буде присвоєно іменну стипендію.

Наразі не можна сказати, скільком конкурсантам присвоять стипендію цього року. Адже враховуються не лише успіхи в навчанні, а також активна громадська діяльність, пропаганда здорового способу життя, професійні заняття спортом тощо, - йдеться у повідомленні.

Також нагадаємо, що депутати Броварського осередку політичної партії "Європейська Солідарність" звернулися до мера міста з проханням забезпечити фінансову підтримку місцевих лікарів

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: