#

У Броварах відбулася зустріч мера із родинами загиблих у АТО/ООС

18.12.2020 10:50
У Броварах відбулася зустріч мера із родинами загиблих у АТО/ООС
Фото з місця події

Нещодавно міський голова Броварів Ігор Сапожко провів неофіційну зустріч із членами родин загиблих учасників АТО/ООС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Броварської міської ради.

Основною метою зустрічі було нагадати про ряд діючих у місті програм по допомозі цій категорії населення, проговорити алгоритм дій з будь-яких питань. Для ефективної взаємодії з родинами, Ігор Сапожко запропонував розробити єдиний алгоритм, за яким швидко можна було б вирішити стандартні питання, як-то отримання пільг, написання заяв, складання списків тощо.

Начальник управління соціального захисту населення Алла Петренко поінформувала про ряд діючих сьогодні на рівні держави і міста програм. Та, у свою чергу, нагадала, що деякі державні пільги доповнюються міськими програмами з бюджету. Наприклад, держава надає 50% пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Зі свого боку, броварською програмою передбачена компенсація ще 50% з місцевого бюджету, що фактично повністю покриває витрати на "комуналку".

Заступниця міського голови Лариса Виноградова зазначила, що для ефективної комунікації із членами родин була створена чат-група у Viber.

Також нагадаємо, що у Броварах в наступному році для комунального підприємства "Броваритепловодоенергія" мають виділити з бюджету  30 млн грн.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: