#

У Броварах відбувся чемпіонат України з панкратіону (ФОТО)

26.04.2023 09:20
У Броварах відбувся чемпіонат України з панкратіону (ФОТО)
Фото з місця події

З 19 по 23 квітня у Броварах пройшов чемпіонат України з панкратіону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Військовий інститут КНУ імені Тараса Шевченка у Facebook.

У турнірі взяло участь понад 800 спортсменів з різних регіонів України.

Старший лейтенант ВІКНУ представляв збірну міста Києва у ваговій категорії до 92 кг. У фінальному поєдинку Антон зустрівся із суперником, який переважав його за антропометрією. Але це не завадило Антону, який з явною перевагою за суддівськими балами здобув перемогу.

На відкритті турніру були присутні поважні гості: заступник міністра молоді та спорту Віталій Лавров та президент федерації панкратіону та греплінгу Київської області Артур Булигін.

Також 23 квітня щороку в Україні відзначається Всеукраїнський день психолога.

Оскільки Військовий інститут єдиний навчальний заклад, де готують військових психологів, з цієї нагоди було проведено церемонію відзначення курсантів та офіцерів вишу.

На заході були присутні начальник Військового інституту - бригадний генерал Анатолій Шевченко та начальник управління психологічного забезпечення ГУ МПЗ - полковник Руслан Мамедов, які вручили нагороди, подяки, грамоти та цінні подарунки.

В умовах російської агресії професія військового психолога набула нового змісту і повноцінно увійшла в усі сфери діяльності ЗС України. Сьогодні ці фахівці несуть відповідальність за психологічну підготовку до бойової діяльності та реабілітації українських військовослужбовців. Дякую вам службу.

- зазначив бригадний генерал Анатолій Шевченко.

Нагадаємо, що у Бучі відбувся чемпіонат Київської області з рукопашного бою.



Читати "Моя Київщина" у Telegram