#

У Броварах відеокамера зафіксувала момент злочину (ВІДЕО)

29.04.2021 18:08
У Броварах відеокамера зафіксувала момент злочину (ВІДЕО)
Фото з місця події

У місті Бровари завдяки камері відеоспостереження поліцейські затримали громадянина, який пограбував чоловіка на вулиці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

До поліції звернувся 27-річний житель міста Бровари та повідомив, що біля одного із місцевих магазинів невідомий вихопив у нього з рук мобільний телефон та втік.

Правоохоронці перевірили камери відеоспостереження поблизу місця скоєння злочину та встановили місцезнаходження та особу грабіжника. Ним виявився 51-річний місцевий житель, який неодноразово мав проблеми з законом за вчинення майнових злочинів.

Викрадений мобільний телефон поліцейські вилучили та повернули власнику. Слідчі за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури Київської області повідомили про підозру зловмиснику за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Нагадаємо, що державна екологічна інспекція Столичного звернулась до Комунального підприємства Броварської міської ради "Броваритепловодоенергія" з письмовою претензією про відшкодування шкоди.


Читати "Моя Київщина" у Facebook