#

У Броварах запрацювали новорічні фудкорти

14.12.2020 09:30
У Броварах запрацювали новорічні фудкорти
Фото з місця події

Від сьогодні і до 7 січня біля входу до парку "Перемога" працюватимуть святкові фудкорти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Трибуна Бровари".

За словами керівниці відділу культури Броварської міської ради Катерини Мелікової, будиночки фудкорту встановлять за таким самим принципом, що і минулоріч. Водночас через карантинні обмеження посадкових місць передбачено не буде.

Як зазначила очільниця відомства, підприємець В’ячеслав Смілик отримав дозвіл не за конкурсом. Рішення виконком ухвалив за його зверненням, яке той подав у понеділок. Інші підприємці до броварської влади щодо подібної діяльності під час новорічних свят не зверталися.

Своєю чергою В’ячеслав Смілик повідомив, що зону фудкорту облаштовуватимуть три підприємці під його керівництвом. Заплановано встановити три дерев’яні будиночки та дерев’яну стійку. Оренда одного будиночка обійшлася в близько 16 тис грн. А ще організатори зони мають придбати продукти та оплатити послуги продавців і кухарів.

У зоні фудкорту реалізовуватимуть гарячу випічку, різноманітні чаї, каву, глінтвейни та медовуху. А також шаурму, картоплю та шашлики.

Нагадаємо, що 4 грудня у Броварах, на вулиці Київській, водій невстановленого автомобіля збив насмерть 27-річного броварчанина та втік з місця події.

Читати "Моя Київщина" у Telegram