#

У Броварах знайшли хлопця, який зник, із цигаркою в руках

24.11.2020 13:30
У Броварах знайшли хлопця, який зник, із цигаркою в руках
Фото з місця події

Учора, 23 листопада, в місті Бровари група хлопців розмальовувала  ліфт у багатоповерхівці

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, серед цієї групи небайдужа жителька впізнала зниклого юнака. Вона зателефонувала до сервісного центру ПрАТ "Київстар", з яким співпрацює поліція у розшуку зниклих неповнолітніх. 

Як пояснив неповнолітній, причина втечі - постійні конфлікти з матір‘ю, а тому щоб їх уникнути, він  блукав вулицями міста, а ніч провів у товариша.

За псування майна та за куріння  поліцейські відносно хлопця склали 2 адміністративних протоколи за ч.1 ст. 175-1 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) та за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративне правопорушення.

Матір втікача також понесе адміністративну відповідальность за  ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП .

Адмінпротоколи направлено до суду для прийняття рішення. 

Нагадаємо, що у Броварах дітей віком від 6 до 17 років запрошують узяти участь у конкурсі "Іграшка твого міста", приуроченому до зимових новорічних свят.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: