#

У броварській дитячій лікарні невідомий чоловік порізав медсестру (ФОТО)

24.09.2021 11:47
У броварській дитячій лікарні невідомий чоловік порізав медсестру (ФОТО)
Фото з місця подій

Нещодавно, 20 вересня, невідомий чоловік зайшов у броварське інфекційне відділення дитячої лікарні, порізав медсестру та втік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Трибуна Бровари".

У понеділок, 20 вересня, медсестри центру "Дитяча лікарня" звернули увагу на молодого чоловіка років 30-35-ти, який ходив коридором інфекційного відділення. На запитання, що він тут робить, чоловік відповів, що перебуває в лікарні разом зі своєю дитиною.

Медики перевірили всі палати і з’ясували, що незнайомець сказав неправду. Коли чоловік зрозумів, що його запідозрили, намагався з відділення вийти.

Щоб з’ясувати наміри перебування незнайомця в дитячому відділенні, одна з медсестер намагалася його затримати і схопила за куртку.  Як повідомила заступниця директора ББКЛ із дитинства та пологової допомоги Наталія Волошина, тоді чоловік вийняв ножа і порнув медсестру по руці. Потім незнайомець відчинив вікно та стрибнув із третього поверху  соматичного корпусу.

Охорона лікарні намагалася затримати чоловіка, проте він перестрибнув через огорожу та втік у напрямку Зеленого папуги.

Медики звернулися у поліцію. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.125 ККУ (умисне нанесення легких тілесних ушкоджень).Проводяться оперативні заходи із встановлення та затримання невідомого чоловіка.

Нагадаємо, що зухвала поведінка дружини мера Броварів та депутатки КОР Марини Сапожко стосовно депутатки Броварської міської ради Богдани Драч потрапила на відео.

Читати "Моя Київщина" у Facebook