#

У Броварській лікарні планують відремонтувати протирадіаційне укриття

30.03.2024 13:15
У Броварській лікарні планують відремонтувати протирадіаційне укриття
Фото з мережі інтернет

У Броварській громаді заплановано капітальний ремонт протирадіаційного укриття, яким користується лікарня 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Трибуну-Бровари".

На розробку проєктно-кошторисної документації депутати під час засідання сесії міськради вже виділили 1 млн 376 тис. 333 грн. Спочатку планували розробити чотири окремих проєкти – для головного (хірургічного), терапевтичного, акушерсько-гінекологічного корпусу та поліклініки – за 147 тис. грн кожний. Проте на засіданні "бюджетної" комісії заступниця директора ББКЛ із економічних питань Тетяна Щербак зазначила, що в процесі підготовки проєкту в ДБН внесли зміни до вимог із облаштування протирадіаційних укриттів. 

Відповідно до нових норм, три об’єкти корпусів лікарні згрупували в один, а поліклініку наразі виключили з переліку, позаяк її підвальне приміщення не відповідає вимогам саме протирадіаційного укриття. Скільки коштуватиме сам ремонт протирадіаційного укриття - наразі невідомо. Проте за наявності фінансування ремонтні роботи планують провести вже в цьому році.

Нагадаємо, що 28 березня на черговій сесії депутати Броварської міськради мають внести зміни у програму "Питна вода Броварської міської територіальної громади на 2019-2024 роки".

Читати "Моя Київщина" у Facebook