#

У Броварському районі неповнолітнім продавали алкоголь

06.08.2019 15:21
У Броварському районі неповнолітнім продавали алкоголь
Фото з мережі Інтернет

У Броварському районі ювенальні поліцейські провели акцію "Відповідальність починається з мене", направлену на запобігання продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім в торгівельних закладах міста та району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Броварський відділ поліції" у Faсebook.

Під час відпрацювання поліцейські провели роз’яснювальні бесіди з працівниками торгівлі щодо недопущення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім. 

Нагадаємо, що 18 травня в Баришівському районі правоохоронці у розважальних закладах виявили двох неповнолітніх дівчат, які розпивали алкогольні напої. 

Було виявлено 2 факти порушення вимог адміністративного законодавства в частині продажу алкогольних напоїв особам, які не досягли повноліття - 1 в місті та 1 в районі.

Тож правоохоронцями відносно продавців складено адміністративні протоколи за ознаками ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами), якою передбачена відповідальністю у вигляді сплати штрафу розміром від 1700 до 6800 гривень.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: