#

У Бучанській ОТГ стартує проєкт "Поліцейський офіцер громади" (ФОТО)

12.01.2021 18:00
У Бучанській ОТГ стартує проєкт "Поліцейський офіцер громади" (ФОТО)
Фото з місця події

Проєкт "Поліцейський офіцер громади" планують реалізувати у Бабинцях, Ворзелі та Гаврилівці Бучанської ОТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Бучанська міська рада. Офіційна сторінка" у Facebook.

У 2021 році проєкт "Поліцейський офіцер громади" Національна поліція планує поширити на усі регіони України.

Важливо, щоб цей зв'язок забезпечував якісні умови життя, безпеку, швидке  реагування на будь-які ситуації, давав можливість людям відчувати впевненість і безпеку,– зазначив під час робочої зустрічі міський голова Бучі Анатолій Федорук.

Онлайн-анкетування громад, підписання меморандумів, відбір поліцейських та направлення їх на навчання – це лише окремі важливі складові запуску проєкту у Бучанській громаді.

Майя Бреславська, начальник управління взаємодії з громадами департаменту превентивної діяльності Національної поліції України, розповіла про впровадження новацій на території Київщини.

Під час поїдки у населені пункти обговорили організаційні моменти реалізації всеукраїнського проекту. Секретар Бучанської міської ради Тарас Шаправський на місцях окреслив більш детально важливі складові  для реалізації проєкту.

Бучанський міський голова Анатолій Федорук також наголосив на важливості паралельно вирішити не менш важливе питання: створення у центрі Бучанського району повноцінного відокремленого підрозділу Національної поліції України.

Нагадаємо, що талановиті учасники Зразкової студії пісочної анімації Sand play, яка знаходиться у місті Буча, отримали чергову нагороду.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: