#

У Бучі біля "Кампи" зачищали залишок від вікових дубів (ФОТО)

01.10.2018 08:57
У Бучі біля "Кампи" зачищали залишок від вікових дубів (ФОТО)

Сьогодні, 1 жовтня, у Бучі по вулиці Лісовій, 1-а поблизу комплексу “Кампа” на території скандально відомої земельної ділянки виявили ескалатор та вантажівки 

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Погляд".

Забудовник — ТОВ “Смарт Універсал Груп”, засновниками якого є Антон Мирончук та його матір. Кооператив ЖБК “Кампа-парк”, який отримав цю землю від ТОВ “Комфорт ЛТД” за договором суборенди, передав її згаданому підряднику.

При цьому забудовник Антон Мирончук почав вирубку віковічних дубів в Бучі попри рішення виконавчого комітету Бучанської міської ради припинити будь-які дії на цій земельній ділянці Орлан інвест під прикриттям тітушок здійснює незаконні дії.

Після буремних подій “Комфорт” вирішив розірвати договір суборенди з ЖБК “Кампа-парк” на підставі використання земельної ділянки способами, які суперечать екологічним вимогам (вирубка дерев).

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Проте на ділянці продовжуються роботи по розпилюванню та вивезенню деревини, яка є речовим доказом вчинення злочину.

Сьогодні зранку територію зачищали від її залишків та, можливо, хотіли корчувати пеньки, що залишилися від вікових дубів і грабів.

Коли небайдужі місцеві жителі почали викликати правоохоронців, екскаватор та вантажівки хутко зникли з цієї ділянки. Свідки стверджують, що на виклик поліція ще не приїхала.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: