#

У Бучі демонтували газову заправку (ФОТО)

24.05.2019 08:08
У Бучі демонтували газову заправку (ФОТО)
У Бучі закрили незаконну АГЗС

Вчора, 23 травня, у місті Буча було демонтовано газову заправку, яка діяла без жодних дозвільних документів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

"Підпільні автозаправки здійснюють реалізацію скрапленого газу без оформлених належним чином дозвільних документів, що засвідчують походження пального, його якість та виробника. Дозвільні документи на виконання робіт підвищеної небезпеки та на використання устаткування для зберігання і реалізації пального також були відсутні. Окрім того, функціонування нелегальних АЗС призводить до забруднення земель, атмосферного повітря, створює загрози життю і здоров’ю громадян", - йдеться у повідомленні.

Під час досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури проведено огляд місця події на незаконній АЗС в місті Буча.

За результатами проведеного огляду виявлено та вилучено резервуар для зберігання скрапленого газу, насосну станції та автозаправну колонку для відпуску скрапленого газу. Робота на вказаному напрямі триває.

Нагадаємо, що у Бучанській ОТГ відбувся круглий стіл з питань створення водоканалу в населених пунктах громади за участю міжнародних фахівців.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: