#

У Бучі відкрили футбольну академію (ФОТО)

24.09.2018 07:55
У Бучі відкрили футбольну академію (ФОТО)

Вчора, 23 вересня, у Бучі відбулося урочисте відкриття Дитячої футбольної академії "Меліоратор"

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "bucha.com.ua".

З вітальним словом до всіх присутніх на урочистій церемонії звернувся голова Бучанської міської ради Анатолій Федорук:
"– Вітаю шановне спортивне футбольне товариство на центральній арені м. Буча. Надзвичайно приємно, що ми з Вами присутні під час такої історичної миті – перше відкрите тренування футбольної академії, яке відбудеться вже за кілька хвилин.
– Хочу зауважити, що академія розпочинає свою діяльність не лише у місті Буча, а в об’єднаній територіальній громаді. Сьогоднішній відкритий тренувальний урок проводиться з метою заохочення і залучення, а далі такі уроки будуть проводитися у кожному населеному пункту Бучанскьої об’єднаної територіальної громади.
Тож я щиро вірю, що той позитивний поштовх, який Ви робити сьогодні матиме своє логічне, добре продовження, тому що тренерський склад дуже досвідчений. Хочу подякувати всім, хто долучився до цієї роботи".

Тренувати юні спортивні таланти буде колишній півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"– Мені було дуже приємно, коли я отримав пропозицію щодо відкриття у Бучі футбольної академії – розказав Олександр Алієв, – Я бачу як розвивається це місто, я довіряю Вашому меру Анатолію Петровичу і тому з радістю відгукнувся на цю пропозицію. Діти – це наше майбутнє, і я хочу щоб на цьому футбольному полі росли справжні зірки українського футболу. Всіх зі святом, в добру путь!"

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: