#

У Бучі "Казанова" поцупив пів кілограма золота у ледь знайомої жінки (ФОТО)

12.03.2021 19:40
У Бучі "Казанова" поцупив пів кілограма золота у ледь знайомої жінки (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Учора, 11 березня, у місті Буча чоловік обікрав помешкання ледь знайомої жінки, після чого запропонував новій знайомій сходити до церкви, щоб очистити крадені золоті прикраси

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Андрія Нєбитова у Facebook.

Потерпіла розповіла, що того дня вона випадково познайомилася з чоловіком, після чого вони обмінялися номерами телефонів. Уже за декілька годин наполегливий новий знайомий прийшов до неї в гості. Після вечері чоловік викрав з будинку жінки декілька тисяч гривень і більше 500 гр виробів із золота та почав їй погрожувати вбивством, якщо та не дасть йому піти.

Жінка не розгубилась і одразу зателефонувала до поліції.

Працівники Бучанського РУП та Управління карного розшуку провели оперативно-розшукові заходи і змогли встановити "Казанову", який вже їхав на зустріч до нової жертви. Більше того, запропонував новій знайомій одягти на себе всі прикраси і разом сходити до церкви задля їх очищення, – розповів Андрій Нєбитов.

За його словами, до церкви чоловік так і не потрапив, але ізолятор тимчасового тримання йому гарантовано.

Нагадаємо, що керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов взяв участь у засіданні колегії Київської обласної державної адміністрації, де розповів про основні здобутки поліції області за 2020 рік.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: