#

У Бучі обвалюється елітний ЖК

22.07.2022 11:41
У Бучі обвалюється елітний ЖК
Фото з місця подій

У Бучі почав обвалюватись будинок, який на початку повномасштабної війни, 4 березня, потрапив під бомбардування

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Lenta ua".

У Бучі розпочали демонтаж будинку в ЖК "Нова Буча", де 20 липня стався черговий обвал зруйнованої від російського бомбардування частини будинку. Напередодні мешканці цього ЖК зафіксували на відео черговий обвал зруйнованої частини будинку, який потрапив 4 березня 2022 під бомбардування.

Раніше люди, які живуть у цьому будинку, обурювалися, що небезпечна зона навколо будинку не була огороджена. Після публікацій у ЗМІ паркан було поставлено, а мешканцям пообіцяли реконструкцію пошкодженої частини будівлі. Однак, тепер час втрачено, демонтаж будівлі став неминучим.

Місцеві жителі розповідають:

За три місяці від сонця, дощу та вітру будинок погнуло. Почав текти дах. Міськрада Бучі каже, що це облрада має, а облрада відсилає до міськради. Іде кругообіг, але нічого за фактом не робиться.

За словами мешканців будинку, про відновлення фасаду поки не йдеться. Служби під час монтажу заявили, що для таких робіт потрібні гроші, яких немає. Мешканці наразі шукають допомоги благодійних фондів, оскільки самі фінансово не зможуть покрити такі витрати.

Нагадаємо, що 21 липня поліцейські Бучанщини оперативно затримали крадіїв у Мотижині.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: